Üzletviteli tanácsadás

Bármely gazdasági/szolgáltatási jellegű tevékenységet végző szervezet életében többször is előfordul olyan helyzet, amikor a mennyiségi növekedés minőségi változásokat követel meg – az ilyen esetekben a fejlődési lehetőségek stratégiai optimalizálása a feladat. Az üzleti folyamatok racionális kezelése, állandó javítása, illetve újjáalakítása, valamint a folyamatokra alapozott szervezeti és irányítási szerkezetek megteremtése, működtetése és felügyelete nagyban segítheti a piacon váratlanul fellépő bármely helyzet hatékony, szakszerű kezelését, illetve negatív kihatásának és kockázatának csökkentését.

Az üzletviteli tanácsadás a Megbízó által vezetett cég folyamatainak, tevékenységeinek, jövedelmezőségének, stratégiai céljainak eléréséhez szükséges belső források és eszközök átvilágítását, azok megismerését, ezt követő elemzését, valamint átalakítását, optimalizálását, üzleti,- és projekttervek Megbízóval közösen történő elkészítését, projektgenerálást, projektmanagement tematizálását jelenti.

Üzletviteli tanácsadás előnye

Az üzletviteli tanácsadás eredményeként létrejött optimalizált folyamatok alapvetően javítják a Megbízó eredményességét, mivel az elvárt eredményeket megbízható módon a szükséges, racionalizált erőforrások, eszközök felhasználásával érhetik el.

A megújított, újrapozícionált folyamatoknak köszönhetően javul a versenyképesség, a stratégiai célok eléréséhez szükséges módosítások bevezetése egyszerűbbé válik és összhangjuk, konzisztenciájuk is biztosítható.

Hozzáadott érték

A Breznay Consulting Kft. széles szakmai tapasztalata révén az esetlegesen vagy éppen ellenkezőleg, bizonyos ágazatokban, gazdasági és szolgáltatási területeken az erőteljes növekedésből adódó lehetséges negatív hatások kezelésében, illetve megelőzésében a folyamatok újragondolásával és a meglévő gyakorlat átvilágításával, azok optimalizálásával kínál megoldást – ennek eredményeként a stratégiai célkitűzések figyelembe vételével olyan megvalósítást célzó program alakul ki, melynek eredményes bevezetése a szükségszerű átalakulás során jelentkező negatív hatásokat a legkisebb mértékűre csökkenti.

Üzletviteli tanácsadás