Partnerek

krauthammer

Krauthammer Partners Magyarország Kft.

akvamarin_hr

Akvamarin HR Tanácsadó Kft.

Az Akvamarin Humánfejlesztési Tanácsadó Iroda közép- és felsővezetői pozíciók betöltésére alkalmas szakemberek felkutatásával és kiválasztásával foglalkozik, valamint a már meglévő munkatársak fejlesztéséről, képzéséről gondoskodik. Az iroda fő irányelve a kiváló minőség, melyre a munkatársak magas képzettsége, lelkiismeretes, körültekintő, nagyfokú diszkréció mellett végzett munkája jelent garanciát.

Hungarian Interim Management Kft.

Már a kilencvenes évek végén felmerült, hogy változásra van igény a különleges képzettséggel, gyakorlattal rendelkező felsővezetők, projekt menedzserek tudásának, mint szellemi erőforrásnak az optimális hasznosulásában. A Hungarian Interim Management Kft. a hazai és regionális cégek vezető IM szolgáltatója, amely magyar és nemzetközi interim menedzserekkel elégíti ki a Megbízói igényeit.

ekosystem

Ekosystem Kft.

Cégünk pénzügyi informatikai rendszereket fejleszt, melyek cége gazdasági mutatóinak elemzésében, optimalizálásában nyújtanak segítséget: pénzügyi elemző, előrejelző és vállalatértékelő rendszer, hitelintézeteket értékelő rendszer, költségvetési elemző, előrejelző és értékelő rendszer.

4line

4Line Kft.

Vezetési és vállalatgazdasági szolgáltatásainkat alapvetően a növekedési potenciállal rendelkező hazai kis- és középvállalkozások számára fejlesztettük ki. Tanácsadói felkészültségünk, partneri kapcsolatrendszerünk, nemzetközi vállalatoknál szerzett széleskörű szakmai és vezetői tapasztalatunk valódi hozzáadott értéket jelentenek nagyobb cégek, induló vállalkozások számára, vagy akár válsághelyzetek kezelésére is.

galavits

Galavits & Galavits Ügyvédi Iroda

Partnerek